Tesco 13.10 - 19.10 Łopatka wieprzowa bez kości 1 kg - 8,99 Masło Extra Piątnica 200 g - 3,99 Jaja Farmio 12 szt. kl. M - 4,99 Ser żółty plastry Serenada 135 g (kupując 2 op.) - 2 za 6,00 Ser Radamer, Babuni, Szwajcar lub Radamer wędzony 250 g - 4,49 Burak worek 5 kg - 3,99 Marchew worek 5 kg - 3,99 Cebula worek 5 kg - 3,99 Ziemniaki worek 5 kg - [...]
boczek pieczony i boczek wędzony dajmy na to ile gr zostaje tłuszczu po obróbce termicznej ? w 100 gr albo ile procent tłuszczu traci po usmażeniu na patelni i sobie oblicze ile to gram Zmieniony przez - samiecalfa w dniu 2014-08-28 10:23:16
[...] nie da satysfakcji.. Nie mam szczęścia do tej imprezy, w zeszłym roku kibicowałam o kulach %-) MISKA: -omlet jaglany, banan, truskawki, granat, brazylijskie -3xudka kurczak, boczek wędzony, kasza gryczana, oliwa, oliwki czarne (+szpinak, pekińska, ogórek, rzodkiewki) *************************** 17.04.2016 Rolowanko 15minut. Jedyny plus ostatnich [...]
[...] granat, wiorki koko, whey+kakao -kiełbasa biała (mięso i przyprawy), ziemniaki (+ogórki małosolne) -przed biegiem: daktyle, nerkowce -chleb bg, 3jajka na miękko, masło, boczek wędzony I dołączam tabelkę, co by gdzieś było, że po centymetrze tu i ówdzie mnie ubywa ;-) /SFD/Images/2016/5/17/10c219c59bbd403d997ed83a0228404d.jpg [...]
[...] sobie, że nie obejrzałam dzień wcześniej Gry o Tron, no i wiecie... %-) MISKA: -placki koko-jaglane, brazylijskie, kiwi, ananas -3x kurczak pierś, mozzarella, ryż czerwony, boczek wędzony (+szparagi, sałata lodowa, pomidory) *********************************** 18.05.2016 Praca, obudziłam się bardzo wcześnie, ale nie moglam się podnieść, [...]
zalezy jakie ilości tego boczku i do czego. Nie codziennie, 30-50g smażone na smalcu lub maśle do jajecznicy Boczek wędzony, mimo że nie wygląda to często niewiele ponad 50% mięsa w mięsie, widziałem kiedyś boczek paczkowany, gdzie boczku było 54%. %-)
Dobrze piszesz. Miałem taką niewygodną 20. Piekę tego przekładańca - schab/boczek/ser/indyk. Trochę pogubiłem się w przyprawach, bo nic nie zasugerowałeś!! Dałem gotowca - do gyrosu (tak robię, jak nie wiem co zrobić) :-) Podkręciłem nieco piekarnik w odniesieniu do Twojego: 175st - 30min 150st - 20-30min i zostanie do rana.. Jak to jeść?? Jak [...]